Wat is Garage III West?

Alles waarop de termen vintage, retro, sleets, industrieel of ruig van toepassing zijn heeft onze interesse. Meubilair, lampen en relikwieën uit de bouw en techniek, verdienen het om veilig gesteld te worden voor volgende generaties. Het  zijn vaak leuke eyecatchers, ook tussen meer eigentijdse materialen. Je moet er alleen oog voor hebben. Wil je alleen wat gebruiken voor een tijdelijke activiteit, beurs of etalagewerk, wij zijn overal voor te porren.

Verder is er een flinke voorraad houten Lundia stelling materiaal te vinden. De foto’s op de “foto pagina” geven duidelijk aan waar de nadruk ligt bij Garage III West. Kijk zelf en mail gerust wanneer er vragen zijn.

Garage III West bevond zich voorheen op de Prins Maurits Kazerne in Ede. Daar was GARAGE III WEST de naam van een van de oude stallencomplexen waarin wij huisden tot eind 2015. Ten gevolge van de ontwikkeling van nieuwbouw op de kazerneterreinen hebben we na 5 jaar helaas moeten verhuizen. Gelukkig vonden we een nieuwe loods op een steenworp afstand, en in augustus 2019 zijn we neergestreken in de voormalige SENZORA fabriek in Deventer, u weet wel, daar waar vroeger o.a. de “hartjes” met “ik vind je lief” werden gemaakt. We zitten daar nu samen met meer Vintage bedrijfjes en ook heeft “Het Rijwielabattoir”, met volop vintage racefiets onderdelen, er zijn intrek genomen. Helaas, we schrijven juli 2022, we hebben de oude SENZORA fabriek op verzoek van de projectontwikkelaar weer moeten verlaten en hebben behalve verschillende opslagruimtes nog geen nieuwe te bezoeken ruimte gevonden. Dat betekent, weg uit Deventer en alleen nog verkopen via het web, voorlopig althans.

Je kunt langskomen op afspraak, zonder verplichtingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

met vriendelijke groeten,

Nico Henkens